Elicopterul SMURD, solicitat pentru un bărbat care şi-a prins un picior într-un utilaj, la Arad

Un elicopter SMURD a fost solicitat, duminică, pentru a transporta la spital un bărbat în vârstă de 40 de ani care şi-a prins piciorul stâng într-un utilaj în timp ce lucra în câmp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3292 afișări
Imaginea articolului Elicopterul SMURD, solicitat pentru un bărbat care şi-a prins un picior într-un utilaj, la Arad

Elicopterul SMURD, solicitat pentru un bărbat care şi-a prins un picior într-un utilaj, la Arad

Incidentul a avut loc, duminică, în localitatea Cermei, din judeţul Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care se afla pe câmp, şi-a prins piciorul stâng într-un motocultor.

La faţa locului au intervenit mai mulţi pompieri cu o autospecială de descarcerare. De asemenea, a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD.

“Bărbatul a fost descarcerat în urma unei intervenţii deosebite, colegii mei fiind nevoiţi să transporte mijloacele de descarcerare aproximativ 300 de metri pe câmp, pentru că bărbatul se afla în mijlocul câmpului, iar autospeciala nu putea ajunge. Bărbatul avea piciorul stâng prins de motocultor, lucra la o cultură de dovleac”, au arătat reprezentanţii ISU Arad.

Bărbatul a fost preluat de către echipajul SMURD de pe elicopter şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conştient.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici