Eliza Fletcher, moştenitoarei unei averi de miliarde de dolari, a fost răpită. Familia oferă 50.000 de dolari pentru orice informaţie

Nepoata unui cunoscut antreprenor din Tennessee făcea jogging în campusul universitar, vineri, la ora 4.30.

8848 afișări
Imaginea articolului Eliza Fletcher, moştenitoarei unei averi de miliarde de dolari, a fost răpită. Familia oferă 50.000 de dolari pentru orice informaţie

Eliza Fletcher, moştenitoarei unei averi de miliarde de dolari, a fost răpită. Familia oferă 50.000 de dolari pentru orice informaţie

Eliza Fletcher făcea jogging vineri dimineaţă, î  jurul orei 4.30, în campusul Universităţii din Memphis, ca de obicei. Alergarea este pasiunea ei, iar în 2019 a luat startul la Maratonul de la Boston. La un moment dat, un bărbat s-a apropiat de ea şi, după o luptă, a forţat-o să urce într-un SUV întunecat. Telefonul femeii a fost găsit ulterior distrus, împreună cu sticla ei de apă, în faţa unei reşedinţe universitare. Ieri s-a aflat că poliţiştii au arestat o persoană în apartamentul său, Cleotha Abston, în vârstă de 38 de ani, în faţa căruia era parcata maşina respectivă, sub acuzaţia de răpire calificată şi manipulare a probelor.

Companie în Top 150 în SUA, cu 5.500 de angajaţi

Fletcher, în vârstă de 34 de ani, este membru al unei familii binecunoscute din Memphis. Bunicul său, Joseph „Joe” Orgill III, a fost un antreprenor care a condus Orgill inc, „cel mai mare distribuitor independent de hardware din lume”, care are o cifră de afaceri de 3,3 miliarde de dolari. 5.500 de angajaţi şi ocupă locul 143 în clasamentul Forbes al celor mai mari companii private din Statele Unite.

Orgill III a fost şi un filantrop care a donat sume importante instituţiilor culturale, parcurilor şi spitalelor din oraş. Un prieten a scris, cu ocazia morţii sale în 2018, că „a fost o încrucişare între Bono şi domnul Rogers”, referindu-se la un amestec de generozitate şi un caracter deschis şi afectuos.
Liza, cum o numesc cei care o cunosc, căsătorită şi cu doi fii, foarte religioasă - ea şi soţul ei sunt o prezenţă obişnuită la Biserica Presbitariană a II-a - este profesoară de grădiniţă la Şcoala Episcopală Sf. Maria. „Îi cunoaşte pe toţi elevii unul câte unul şi face tot posibilul să-i încurajeze să înveţe. O vei găsi mereu sărbătorind mici şi mari succese în clasă”, este anunţul şcolii pe Facebook. Ceilalţi profesori nu i-au informat încă pe copiii mai mici despre incident.

Răpirile sunt la modă

Numai în 2022, poliţia oraşului a înregistrat aproximativ 100 de incidente clasificate drept răpiri. Chiar vineri, o mamă şi copilul ei de un an au fost răpiţi de doi bărbaţi care i-au ameninţat cu o armă şi i-au forţat să conducă la o bancă din apropiere, pentru a face o retragere de 800 de dolari.

Sâmbătă, după ce maşina a fost descoperită, familia lui Fletcher - părinţii, fratele, soţul Richard - s-a prezentat în faţa camerelor cu avocatul lor, care a citit o declaraţie: „Credem că cineva ştie ce s-a întâmplat şi ne poate ajuta”.

Se oferă o recompensă de 50.000 de dolari oricui oferă informaţii utile. În timpul conferinţei de presă, Richard a izbucnit în plâns.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici