Emil Boc a sosit în Piaţa Avram Iancu pentru a petrece Revelionul

Premierul Emil Boc a sosit, miercuri seara, în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca, unde va petrece Revelionul, urmând să numere, alături de clujeni, ultimele secunde ale anului 2008.

32 afișări
Imaginea articolului Emil Boc a sosit în Piaţa Avram Iancu pentru a petrece Revelionul

Emil Boc a sosit în Piaţa Avram Iancu pentru a petrece Revelionul (Imagine: Mediafax Foto)

Primul ministru a venit în Piaţă însoţit de soţia sa, Oana, şi de cele două fiice, Cezara şi Patricia, dar şi de lideri ai PDL Cluj, precum şi de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Potrivit organizatorilor, Boc va urca pe scena amplasată în faţa Teatrului Naţional pentru a se adresa celor prezenţi şi a număra ultimele secunde ale anului 2008.

Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca organizează, miercuri, începând cu ora 21.30 petrecerea de Revelion în Piaţa Avram Iancu.

Spectacolul este susţinut de ansamblul folcloric “Dor Transilvan”, de interpreţii de muzică populară Amalia Codorean, Maria Lobonţ, Florin Roşan, Crina Varga, şi de Semnal M, Crush & Alexandra Ungureanu. Invitata specială este cântăreaţa britanică Samantha Fox.

Organizatorii au pregătit, la miezul nopţii, un foc de artificii de 15 minute, după care vor fi lansate în aer 2.000 de baloane.

De asemenea, clujenii prezenţi au primit şi pahare cu şampanie din partea municipalităţii.

Citeşte şi:

Anul Nou, în jurul lumii

Premierul Emil Boc îşi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca

Băsescu a ajuns în Piaţa Sfatului de unde transmite românilor mesajul de an nou

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici