Emilian Cutean către un revoluţionar: "Jegos împuţit! "

Emilian Cutean, fost deputat PSD şi fost şef al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, a intrat, luni, într-o altercaţie cu reprezentanţii revoluţionarilor după procesul în care este judecat pentru fraudă, spunând unui revoluţionar că este "jegos împuţit".

106 afișări
Imaginea articolului Emilian Cutean către un revoluţionar: "Jegos împuţit! "

Emilian Cutean către un revoluţionar: "Jegos împuţit! " (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"Sunteţi nişte impostori care vreţi să luaţi nişte bani de pe urma morţilor", a spus Emilian Cutean către reprezentanţi ai Asociaţiilor de revoluţionari.

Intrat în conflict verbal cu aceştia, el i-a sugerat unei femei să se ducă să ia bani de pe centură, iar alteia i-a adresat injurii legate de mamă.

Conflictul a avut loc după ce luni instanţa Tribunalului Bucureşti a amânat, pentru 22 martie, procesul în care Emilian Cutean a contestat decizia Judecătoriei sectorului 1 ce l-a condamnat la cinci ani de detenţie pentru prejudicierea Guvernului cu peste 200.000 de lei.

Luni, judecătorii au amânat procesul întrucât nu a sosit la dosar reactualizarea fişei de cazier a lui Cutean şi a fostei directoarei economice, Daniela Sbârcea - condamnată în primă instanţă la trei ani de detenţie cu suspendarea executării pedepsei -, judecată în acelaşi dosar.

Revoluţinarii vociferau la ieşirea din sala de judecată nemulţumiţi de această amânare, după care a început conflict verbal cu Emilian Cutea şi cu câteva persoane care îl însoţeau.

Judecătoria Sectorului 1 l-a condamnat, în 15 iunie 2009, pe fostul deputat PSD, Emilian Cutean la cinci ani de detenţie pentru că a prejudiciat Guvernul cu peste 200.000 de lei în perioada când condus prima dată Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR). După decizia instanţei, Cutean a fost demis din funcţia de şef al SSPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici