Eugen Preda a demisionat din funcţia de subofiţer

Eugen Preda, implicat în bătaia de sâmbătă seară, de la Mall Plaza România, şi-a dat demisia din funcţia de subofiţer angajat la Clubul Sportiv Dinamo Braşov, subordonat Ministerului Administraţiei şi Internelor.

184 afișări
Imaginea articolului Eugen Preda a demisionat din funcţia de subofiţer

Eugen Preda a demisionat din funcţia de subofiţer

"Eugen Preda şi-a dat probabil seama că a adus un prejudiciu de imagine clubului Dinamo prin acţiunile sale şi a renunţat la funcţie. Personal, sunt consternat de acuzaţiile care se aduc clubului şi consider că este cea mai înţeleaptă decizie pe care o putea lua. În mod sigur, nu vrea să implice clubul şi Ministerul de Interne în acţiunile sale personale. Noi am aflat din presă ce s-a întâmplat. Trebuie să recunosc faptul că în Eugen Preda sunt «doi oameni», un sportiv foarte bun şi un alt om care ajunge în situaţii precum aceasta de faţă. Îmi pare sincer rău că s-a ajuns aici", a declarat Constantin Luca, comandandul clubului Dinamo Braşov.

Eugen Preda a fost angajat timp de şase ani în funcţia de subofiţer la Clubul Sportiv Dinamo Braşov, subordonat Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Constantin Luca, comandantul Clubului Dinamo Braşov, spune că a anunţat atât federaţia de lupte, cât şi cea de arte marţiale, că Eugen Preda nu mai activează ca sportiv la clubul braşovean. "Din punctul nostru de vedere, Eugen Preda şi-a încheiat cariera sportivă. Mai departe, doar el ştie ce va face", a mai spus Constantin Luca.

Citeşte şi:

Scandal în Plaza România între clanul Preda şi agenţii de pază

Membri ai clanului Preda, acuzaţi de ultraj, după bătaia din mall (Video)

Cazul Plaza România: Decizia pentru Preda, aşteptată luni

Anchetă ministerială la Dinamo Braşov în urma incidentului de la Plaza

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici