Eugen Preda a predat legitimaţia de sportiv al clubului Dinamo Braşov

Preşedintele clubului Dinamo Braşov, George Cosac, a declarat, marţi, că sportivul Eugen Preda şi-a depus legitmaţia la sediul clubului, după ce, în luna februarie, demisionase de la clubul braşovean în urma scandalului de la un mall din Bucureşti.

107 afișări
Imaginea articolului Eugen Preda a predat legitimaţia de sportiv al clubului Dinamo Braşov

Eugen Preda (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Ştiu că a fost astăzi la club şi a făcut ceea ce era normal să facă. Odata ce şi-a depus demisia, e firesc să depuna şi legitimaţia", a spus, pentru MEDIAFAX, Cosac.

Eugen Preda a declarat, la Braşov, cã situaţia lui este "spre bine" datorită înregistrarilor făcute publice, care demonstrează că el este în postura de victimă şi nu cel care a iscat scandalul de la mall-ul Plaza România. "Înregistrările acelea pot dovedi că eu am fost victimă şi nu cel care a atacat mall-ul", a spus Preda.

El susţine că a fost lovit la comanda lui Bogdan Oprea, patronul firmei BGS, care asigura paza în mall-ul din Bucureşti. "Cel care m-a lovit este agent SPIR şi se afla în stânga pe înregistrare. Şi m-a lovit la comanda lui Bogdan Oprea. Cel din dreapta a fost imparţial. Practic, BGS dădea comanda către SPIR, către Poliţia Română", a spus Preda.

Preda susţine că întreg scandalul de la mall a fost premeditat şi pregatit în amănunt de patronul BGS. "Totul a fost premeditat. El (n.r. - patronul BGS, Bogdan Oprea) spera sa fiu prins între uşile glisante şi cele rotative de la mall şi apoi să fiu dat pe mâna poliţiei ca infractor. Dar am reuşit să scap şi să fug către un magazin din mall. Acolo am fost încolţit de agentii BGS şi lovit cu picioarele şi pumnii", a adăugat sportivul.

Fostul sportiv al clubului Dinamo Braşov consideră că incidentul de la mall i-a schimbat viaţa, din cauza faptului că este privit ca un infractor, atât de mass-media, cât şi de opinia publică şi nu ca un campion mondial şi european.

Totodată, Preda a precizat că este posibil să demareze un proces civil împotriva patronului firmei BGS, Bogdan Olteanu, în care să cearã daune morale pentru scandalul de la mall.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici