EXCLUSIV: Păcuraru: Circa 5.000 de persoane din Galaţi vor primi ajutoare financiare

Aproximativ 1.500 de familii din judeţul Galaţi au fost afectate de inundaţii şi circa 5.000 de persoane urmează să primească ajutoare financiare pentru pagubele produse în urma inundaţiilor din 5-6 septembrie, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, ministrul Muncii, Paul Păcuraru.

1 afișare
Imaginea articolului EXCLUSIV: Păcuraru: Circa 5.000 de persoane din Galaţi vor primi ajutoare financiare

EXCLUSIV: Păcuraru: Circa 5.000 de persoane din Galaţi vor primi ajutoare financiare

Direcţia de Muncă din Galaţi a început să facă anchetele sociale pentru acordarea ajutoarelor financiare, până acum, în cele 12 localităţi afectate de inundaţii fiind întocmite 650 de anchete, a declarat, sâmbătă, ministrul Paul Păcuraru, după ce a vizitat localităţile Tecuci, Ţepu, Berheci şi Gohor din judeţul Galaţi.

Ministrul estimează că în judeţul Galaţi sunt afectate aproximativ 1.500 de familii, respectiv circa 5.000 de persoane, majoritatea fiind din Tecuci. În opinia ministrului Muncii, cea mai mare problemă pentru persoanele afectate de inundaţii o reprezintă casele, estimându-se că au fost distruse 500-600 de locuinţe, unele în proporţie de sută la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici