EXCLUSIV Şapte pieţe volante vor fi înfiinţate până la finalul lunii septembrie în Capitală

Gabriela Firea a declarat joi pentru MEDIAFAX că fiecare administraţie de sector va amenaja, în perioada următoare, câte o piaţă volantă, în care producătorii români să îşi poată vinde marfa, iar Primăria Generală va deschide o piaţă agro-alimentară de mari dimensiuni într-o locaţie surpriză.

872 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV Şapte pieţe volante vor fi înfiinţate până la finalul lunii septembrie în Capitală

EXCLUSIV Şapte pieţe volante vor fi înfiinţate până la finalul lunii septembrie în Capitală

"Dorim ca imediat după zilele Bucureştiului, adică 20 septembrie, să deschidem o mare piaţă agro-alimentară, dar care să aibă, de asemenea, şi o zonă de artizanat şi o zonă folclorică. Vă anunţăm în scurt timp şi care este locaţia. Este una surpriză şi sper să vă placă, unde vor veni producători din întreaga ţară, pe zone. De asemenea, acest proiect pe care îl pregătim la nivelul Primăriei Generale a Capitalei va fi declinat în proiecte de dimensiuni puţin mai mici în toate cele şase Sectoare ale Capitalei. Aşadar, pregătiţi-vă că în preajma zilei recoltei, după Zilele Bucureştiului, în jur de 20 septembrie vă vom invita la inaugurarea pieţelor din Capitală. Şase Sectoare, deci şase (n.r. pieţe volante) plus încă o piaţă mai mare organizată de Primăria Generală, deci şapte pentru început", a declarat pentru MEDIAFAX Gabriela Firea.

În Bucureşti funcţionează, în prezent, 60 de pieţe agroalimentare cu locaţie fixă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici