Exerciţii de trageri cu muniţie de război, într-un poligon din Timişoara

Jandarmii de la Gruparea Mobilă "Glad Voievod" din Timişoara vor face exerciţii de trageri cu muniţie de război, într-un poligon din oraş, populaţia care locuieşte în împrejurimi fiind sfătuită de Poliţia Locală să nu pătrundă în zona de manevre.

198 afișări
Imaginea articolului Exerciţii de trageri cu muniţie de război, într-un poligon din Timişoara

Exerciţii de trageri cu muniţie de război, într-un poligon din Timişoara (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă, transmis miercuri, de Poliţia Locală Timişoara, jandarmii de la Gruparea Mobilă "Glad Voievod" vor executa şedinţe de trageri în zilele de 16, 17 şi 24 aprilie, între orele 8.00 şi 16.00, în poligonul Modoş din municipiu.

Conform sursei citate, jandarmii vor folosi muniţie de război.

"Avem şedinţe de trageri obişnuite, este vorba de un program de pregătire şi avem obligaţia în astfel de cazuri să anunţăm populaţia despre ce se întâmplă acolo", au declarat reprezentanţii jandarmilor, corespondentului MEDIAFAX.

Populaţia care locuieşte în împrejurimile poligonului este sfătuită să respecte panourile cu accesul interzis în poligon, precum şi celelalte panouri indicatoare. Cei care nu vor respecta aceste panouri sunt atenţionaţi că "riscă să fie răniţi ori chiar împuşcaţi mortal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici