Exerciţii militare în spaţiul aerian al României ale forţelor aeriene israeliene

Forţele Aeriene israeliene fac, în perioada 3 - 15 iulie, exerciţii militare în spaţiul aerian al României, pentru optimizarea misiunilor de transport aerian, ziua şi noaptea, la altitudini cuprinse între 500 şi 3.000 de metri.

1207 afișări
Imaginea articolului Exerciţii militare în spaţiul aerian al României ale forţelor aeriene israeliene

Exerciţii militare în spaţiul aerian al României ale forţelor aeriene israeliene

La exerciţiul denumit „Cer Albastru” („Blue Sky”) participă şase aeronave israeliene militare tip Hercules C-130 şi C-130J ale escadrilelor 131 şi 103, de la baza aeriană Nevatim din Israel, dislocate pe timpul exerciţiului în Baza Aeriană de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic de la Boboc, judeţul Buzău, conform Ministerului Apărării Naţionale.

Piloţii israelieni vor efectua zboruri la joasă altitudine, în zone cu relief muntos din ţară, şi vor simula aterizări, în diverse scenarii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici