FOTO & VIDEO: Explozie pe Calea Giuleşti din Capitală. Un apartament de la parterul blocului a izbucnit în flăcări

  • Pe Calea Giuleşti din Capitală s-a produs o explozie
  • În urma acesteia, un apartament aflat la parterul blocului a izbucnit în flăcări
  • Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului
4081 afișări

O explozie urmată de un incendiu a avut loc miercuri dimineaţa într-un bloc din Capitală. Pompierii acţionează la faţa locului, iar la ora transmiterii ştirii salavatorii acordă primul ajutor unei fete de 14 ani care s-a intoxicat cu fum, transmite ISUBIF.

„Intervenim în Calea Giuleşti 42 unde s-a produs o explozie urmată de incendiu într-un apartament aflat la parterul blocului”, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

În urma exploziei, au fost afectate şi alte apartamente de la parter.

Poitrivit ISUBIF, la ora transmiterii ştirii i se acordă primul ajutor unei fete de 14 ani, care s-a intoxicat cu fum.

„Actioneaza cinci autospeciale de stingere, Detaşamentul Special de Salvatori, patru SMURD. S-au constituit echipe de căutare-salvare pentru verificarea etajelor superioare unde s-a degajat mult fum”, adaugă sursa menţionată.

Explozia s-a produs la parterul unui bloc de 8 etaje.

În total, au fost evacuaţi şase locatari.

Incendiul a fost stins.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici