Explozie urmată de incendiu la o brutărie din Paşcani. Un bloc a fost evacuat

Autorităţile din Paşcani, judeţul Iaşi, sunt în alertă, luni dimineaţa, după o explozie urmată de incendiu la o brutărie / pizzerie din Paşcani, unde, în interior se aflau două butelii de GPL cu capacitate de 60-70 de litri fiecare. Un bloc din apropiere a fost evacuat.

287 afișări
Imaginea articolului Explozie urmată de incendiu la o brutărie din Paşcani. Un bloc a fost evacuat

Potrivit ISU Iaşi, explozia a fost urmată de incendiu la brutaria/pizzeria Karin din Paşcani.

„În interior se află două butelii de GPL, cu capacitatea de 60-70 de litri fiecare. Echipajele au ajuns la locul intervenţiei, în interior se află doar proprietarul care este conştient, cu arsuri la o mână şi la nivelul feţei”, transmite ISU Iaşi.

Au intervenit 4 autospeciale de intervenţie şi stingere, o autospecială transport victime multiple, două echipaje de prim ajutor calificat, două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

La ora transmiterii ştirii, incendiul a fost lichidat şi se acţionează pentru răcirea buteliilor.

În apropiere se află un bloc de locuinţe (la 6-7 metri distanţă), iar pompierii au acţionat pentru evacuarea locatarilor din bloc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici