Falsă asistentă, cercetată după ce ar fi venit în Capitală pentru a ajuta la Maternitatea Giuleşti

O femeie din judeţul Braşov este cercetată de poliţiştii Secţiei 11 din Capitală, după ce s-ar fi cazat la un hotel din Bucureşti, unde a refuzat să plătească serviciile, spunând că este asistentă medicală şi că a venit în oraş pentru a ajuta la Maternitatea Giuleşti.

29 afișări
Imaginea articolului Falsă asistentă, cercetată după ce ar fi venit în Capitală pentru a ajuta la Maternitatea Giuleşti

Falsă asistentă, cercetată după ce ar fi venit în Capitală pentru a ajuta la Maternitatea Giuleşti

Claudia Maria S. (36 de ani), din Ucea de Jos, judeţul Braşov, s-a cazat în urmă cu două zile la Hotelul Tulip Inn din Capitală, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Femeia a spus că a venit în Bucureşti pentru a-şi oferi ajutorul la Maternitatea Giuleşti, în urma incendiului în care cinci bebeluşi au murit şi şase sunt în stare gravă, în calitate de asistentă medicală.

Ea a refuzat, la finalul şederii sale, să achite cazarea la hotel, iar când angajaţii unităţii de cazare i-au cerut banii, aceasta a devenit violentă, a spus Ciocan.

Poliţiştii suspectează că femeia s-a mai cazat, la diverse hoteluri de lux din ţară, fără să plătească serviciile.

Ofiţerii de la Secţia 11 au început cercetările faţă de suspectă, pentru înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici