Familia Măceşanu a depus cerere de recuzare a procurorilor DIICOT care au instrumentat cazul Caracal

Familia Alexandrei Măceşanu a depus, vineri, prin avocat, o cerere de recuzare a procurorilor DIICOT care s-au ocupat de cazul de la Caracal, considerând că aceştia au fost imparţiali, deoarece aproape toate solicitările familiei de audiere a unor persoane sau de administrare de probe au fost refuzate.

836 afișări
Imaginea articolului Familia Măceşanu a depus cerere de recuzare a procurorilor DIICOT care au instrumentat cazul Caracal

Familia Măceşanu a depus cerere de recuzare a procurorilor DIICOT care au instrumentat cazul Caracal

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, a declarat, vineri seara, la Antena 3, că procurorii DIICOT refuză să audieze o fostă menajeră a lui Gheorghe Dincă, precum şi familia acestuia, deşi există indicii că aceştia ar fi ştiut de traficul de persoane.

„Ni se refuză aproape toate cererile pe care le-am depus (...) pentru aflarea adevărului. (...) Procurorii DIICOT spun aşa: că dispun respingerea solicitării de audiere a membrilor familiei inculpatului Dincă Gheorghe în vederea luării măsurilor reţinerii şi arestării ca fiind contrară legii. De ce este contrară legii, procurorii DIICOT nu explică. Am cerut reaudierea familiei Dincă, inclusiv a fiului cel mare al lui Dincă şi a restului familiei, pentru că la dosar (...) există declaraţia aşa-zisei menajere a lui Gheorghe Dincă, luată de către procurorii în primele săptămâni, în care aceasta consemnează în scris despre cele două luni de zile cât a fost în casă. A scris că Dincă se ocupa cu traficul de persoane, iar o parte dintre acestea erau şi fete tinere, dumneaei având rolul de a le aranja, de ale ruja, iar fiul cel mare al lui Dincă avea misiunea de a prelua şi de a le scoate peste graniţă în mod fraudulos fără acte sau cu acte false. Ne-au respins această solicitare”, a spus Cumpănaşu.

Cumpănaşu a mai spus a fost admisă cerere de audiere a omului de afaceri Nicolae Cilan, din Arad, după ce acesta a declarat că fiica lui Dincă i-a oferit fete lui şi altor doi italieni.

Din cauza respingerii cererilor, familia Măceşanu a depus, vineri, prin avocat, o cerere de recuzare a procurorilor care instrumentează dosarul dispariţiei Alexandrei şi Luizei, considerând că anchetatorii au fost imparţiali în această anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici