VIDEO  Familia Regală a României face pregătiri de sărbători. Unde va petrece Crăciunul şi Anul Nou

Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Radu se vor afla la Săvârşin de Crăciun şi Anul Nou, alături de Alteţa Sa Regală Principesa Sofia.

801 afișări
Imaginea articolului Familia Regală a României face pregătiri de sărbători. Unde va petrece Crăciunul şi Anul Nou

Familia Regală a României face pregătiri de sărbători. Unde va petrece Crăciunul şi Anul Nou la Săvârşin

Programul public al Familiei Regale a României, va fi restrâns, anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi de Anul Nou, în contextul pandemiei de coronavirus.

Astfel, marţi, la ora 12, Majestatea Sa Margareta, însoţită de Principesa Sofia, va oferi spitalului din Săvârşin saltele şi echipamente pentru paturi, precum şi un punct de spălătorie. Donaţia va fi făcută în aer liber, în perimetrul din faţa spitalului.

În aceeaşi zi, la ora 12.30, în Satul Regal, Majestatea Sa şi Principele Radu vor oferi daruri de Crăciun angajaţilor de la Castelul Regal şi de la Ocolul Silvic din Săvârşin. Vor fi prezenţi primarul localităţii, Ioan Vodicean şi preotul paroh, Călin Mădăluţă.

Miercuri, de la ora 12, Majestatea Sa Margareta, însoţită de Principesa Sofia, va oferi daruri familiilor nevoiaşe din Săvârşin.

Deşi în fiecare an, Majestatea Sa obişnuia să prezinte presei bradul din Salonul mare al Castelului şi masa de Crăciun din Sufrageria mare, anul acesta vor fi puse la dispoziţie imaginile cu pregătirile de Crăciun filmate în interiorul Castelului.

            

În Ajunul Crăciunului va fi transmis mesajul de Crăciun al Majestăţii Sale Margareta Custodele Coroanei.

Familia Regală a transmis că va petrece privat restul zilelor de Crăciun şi Revelionul, la Castelul Săvârşin.

          

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici