Familia regală, reunită în Elveţia. Anunţ despre starea de sănătate a Regelui Mihai I

Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu, însoţiţi de Principesa Maria, se află pentru câteva zile alături de Majestatea Sa Regele Mihai I, la reşedinţa privată din Elveţia, transmite Familia Regală într-un comunicat de presă.

8323 afișări
Imaginea articolului Familia regală, reunită în Elveţia. Anunţ despre starea de sănătate a Regelui Mihai I

Principesa Margareta şi Principele Radu, alături de Regele Mihai în Elveţia. Starea regelui, stabilă

"Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu, însoţiţi de Principesa Maria, se află pentru câteva zile alături de Majestatea Sa Regele Mihai I, la reşedinţa privată din Elveţia. Majestatea Sa şi Alteţele Lor Regale petrec împreună momente în familie, în zilele care preced marea sărbătoare a Paştelui şi în Săptămâna Mare", se arată într-un comunicat de presă al Familiei Regale, postat pe site.

Regele Mihai I este înconjurat permanent de o echipă medicală, de membri ai Casei Majestăţii Sale detaşaţi în Elveţia şi de două măicuţe ortodoxe.

Starea de sănătate a Majestatăţii Sale este stabilă, potrivit sursei citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici