Familia Ţiriac a donat 100.000 de dolari sinistraţilor din Serbia

Familia omului de afaceri Ion Ţiriac a donat, prin intermediul ambasadei Republicii Serbia la Bucureşti, suma de 100.000 de dolari pentru ajutorarea sinistraţilor din Serbia, ca urmare a inundaţiilor produse în zonă, se arată într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

77 afișări
Imaginea articolului Familia Ţiriac a donat 100.000 de dolari sinistraţilor din Serbia

Ion Ţiriac (Imagine: Cătălin Abagiu/Mediafax Foto)

"Ne exprimăm solidaritatea şi compasiunea faţă de pierderile şi suferinţele celor afectaţi de aceste calamităţi şi suntem alături de ei, pentru a trece peste această perioadă grea", au declarat reprezentanţii familiei Ţiriac.

Conform comunicatului citat, banii vor fi folosiţi pentru pentru reconstrucţia şi consolidarea caselor afectate de intemperii, precum şi pentru a asigura necesarul pentru sinistraţi (alimente, medicamente, haine, pături).

Serbia se confruntă cu cele mai grave inundaţii de peste un secol, zeci de mii de oameni fiind evacuaţi şi zeci de localităţi fiind devastate de alunecări de teren.

Inundaţiile din ultima perioadă au provocat moartea a cel puţin 44 de persoane în Bosnia-Herţegovina, Croaţia şi Serbia, iar aproximativ 150.000 de persoane au fost evacuate din casele lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici