Familie de georgieni, prinsă după ce a trecut frontiera pe un pod de gheaţă format pe Prut

Poliţiştii de frontieră ieşeni au prins o familie de georgieni, formată din cinci persoane, care a trecut ilegal frontiera pe un pod de gheaţă format pe râul Prut, pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1033 afișări
Imaginea articolului Familie de georgieni, prinsă după ce a trecut frontiera pe un pod de gheaţă format pe Prut

Familie de georgieni, prinsă după ce a trecut frontiera pe un pod de gheaţă format pe Prut

Poliţiştii de frontieră din Iaşi au prins, joi, la marginea localităţii de frontieră Sculeni, un grup format din cinci persoane care nu îşi justifica prezenţa în zonă.

Persoanele respective, care vorbeau limba rusă, au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că este vorba despre o familie de georgieni, formată din doi adulţi, în vârstă de 32, respectiv 40 ani şi cei trei copii ai acestora, cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani.

Cele cinci persoane, solicitante de azil pe teritoriul Republicii Moldova, au declarat că au trecut frontiera pe un pod de gheaţă format pe râul Prut pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Cei cinci sunt cercetaţi pentru intrarea în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat a României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici