Fâşia Gaza: Peste 200 de cadavre au fost găsite într-un cimitir improvizat din curtea unui spital

  • Peste 200 de cadavre au fost găsite într-un cimitir improvizat din curtea unui spital din Gaza.
  • Apărarea civilă palestiniană susţine că a găsit cadavrele în curtea spitalului Nasser din oraşul sudic Khan Younis.
  • În zonă s-au dat lupte grele.
638 afișări
Imaginea articolului Fâşia Gaza: Peste 200 de cadavre au fost găsite într-un cimitir improvizat din curtea unui spital

Fâşia Gaza: Peste 200 de cadavre au fost găsite într-un cimitir improvizat din curtea unui spital

Apărarea civilă palestiniană susţine că a descoperit 210 cadavre într-un cimitir improvizat din interiorul spitalului asediat de forţele israeliene, potrivit Sky News. Locuitorii s-au întors în zonă la începutul acestei luni după ce armata israeliană s-a retras din oraşul Khan Younis.

Cimitirul a fost amenajat deoarece cadavrele nu puteau fi scoase din zona asediată de IDF. Începând de vineri se desfăşoară o operaţiune de mutare a cadavrelor.

Comitetul Internaţional al Crucii Roşii a donat 1.500 de saci de cadavre şi echipament de protecţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici