O fată de 13 ani, plecată de acasă, este căutată de poliţiştii din judeţul Olt

O fată de 13 ani, care a plecat de acasă, din localitatea Cilieni, judeţul Olt, este căutată, vineri, de poliţişti.

156 afișări
Imaginea articolului O fată de 13 ani, plecată de acasă, este căutată de poliţiştii din judeţul Olt

Poliţiştii din Olt o caută pe Mirela Ionela Drăguţ, în vârstă de 13 ani, după ce copila a plecat de acasă, din localitatea Cilieni, joi seara, şi nu a mai revenit.

Oamenii legii fac apel la cei care îi pot să o identifice să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Copila are 1,60 metri înălţime, aproximativ 75 de kg, faţă ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr negru lung şi are o cicatrice pe frunte. La data plecării aceasta era îmbrăcată un tricou de culoare închisă şi blugi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici