Video Federaţia Sanitas aşteaptă o nouă ofertă a Ministerului Sănătăţii

Membrii Federaţiei Sanitas vor hotărî, miercuri, dacă declanşează sau nu greva generală, decizia depinzând de oferta pe care le-o va face, cu o zi înainte, Ministerul Sănătăţii Publice.

1 afișare

Liderul Federaţiei Sanitas, Marius Petcu, a declarat pentru MEDIAFAX că, luni dimineaţă, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii nu au semnat acordul încheiat cu sindicatul în urmă cu trei luni, document care prevedea creşteri salariale de 12 la sută, o primă de stabilitate dublă în sistem şi un spor de prevenţie de 20 la sută.

Petcu a precizat că, în cursul zilei de marţi, reprezetnanţii Ministerului Sănătăţii Publice au promis că vor transmite sindicaliştilor oferte de calcul, iar miercuri urmează ca sindicaliştii să ia o decizie, dacă vor recurge sau nu la greva generală, în funcţie de orferta Ministerului.

"Imediat după ce vom primi oferta Ministerului, o vom transmite în teritoriu, colegilor noştri, care vor hotărî dacă declanşăm sau nu greva generală. Sunt şanse mari să facem acest lucru", a adăugat liderul sindical.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici