Femeie înjunghiată de soţ, pe holul instituţiei la care lucrează, în cartierul Vitan din Capitală

O femeie a fost înjunghiată de soţ, luni, pe holul instituţiei la care lucrează, în cartierul Vitan, aceasta fiind transportată la Spitalul Floreasca, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali ai Poliţiei Capitalei.

1027 afișări
Imaginea articolului Femeie înjunghiată de soţ, pe holul instituţiei la care lucrează, în cartierul Vitan din Capitală

Femeie înjunghiată de soţ, pe holul instituţiei la care lucrează, în cartierul Vitan din Capitală

Potrivit surselor citate, luni, în jurul orei 8.55, la numărul de urgenţă 112 a fost primit un apel privind "agresarea cu un obiect înţepător" a unei femei, în vârstă de 48 de ani, de către soţul acesteia, de 58 de ani, pe holul unei instituţii din Sectorul 3 al Capitalei, unde aceasta lucrează.

Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Poliţiştii de la Secţia 11 l-au identificat pe bărbat, acesta fiind în prezent audiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici