Femeie, prinsă când vindea droguri într-un imobil din centrul Capitalei

O femeie a fost prinsă de poliţişti, marţi, în timp ce vindea droguri într-un imobil din centrul Capitalei, la percheziţia locuinţei fiind găsite aproape 150 de doze de heroină.

10 afișări

Potrivit Poliţiei Capitalei, Anişoara G., în vârstă de 38 de ani,a fost prinsă în flagrant delict de poliţişti, în timp ce vindea unei persoane cinci doze de heroină, cu 250 de lei.

La percheziţia locuinţei femeii, poliţiştii au găsit alte 148 de doze de heroină care urmau să fie vândute consumatorilor.

Anişoara G. a fost dusă la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT), fiind reţinută pentru trafic de droguri de mare risc, în formă calificată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici