Fetiţa de 10 ani, dispărută în urmă cu o zi din Popeşti-Leordeni, a fost găsită în apropierea unui mall din Capitală

Fetiţa în vârstă de 10 ani, dispărută marţi din Popeşti-Leordeni judeţul Ilfov, a fost găsită de poliţişti cu ajutorul unui cetăţean şi a fost condusă la Secţia 9 de Poliţie. Potrivit unor surse, fetiţa a fost găsită în zona Mega Mall din Capitală şi nu pare să fi fost victima unei infracţiuni.

3834 afișări
Imaginea articolului Fetiţa de 10 ani, dispărută în urmă cu o zi din Popeşti-Leordeni, a fost găsită în apropierea unui mall din Capitală

Fetiţa de 10 ani, dispărută în Popeşti-Leordeni, a fost găsită în apropierea unui mall din Capitală

Poliţia Capitalei informează că minora în vârstă de 10 ani, dispărută din oraşul Popeşti-Leordeni (judeţul Ilfov) a fost găsită miercuri de poliţişti cu sprijinul unui cetăţean şi a fost condusă la sediul Secţiei 9 Poliţie.

Potrivit unor surse, fetiţa a fost găsită în zona Mega Mall din Capitală şi nu pare să fi fost victima unei infracţiuni.

Poliţiştii din Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, au anunţat că o fetiţă în vârstă de 10 ani a dispărut marţi dimineaţă de acasă şi nu s-a mai întors. În căutări au fost implicaţi şi jandarmi, criminalişti şi câinele de urmă.

Părinţii au sesizat poliţia şi au anunţat că minora plecase de acasă marţi, la ora 11:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici