Fetiţă de 11 ani rănită grav după ce a căzut şi o bară din fier i-a străpuns piciorul

Elicopterul SMURD a fost solicitat, vineri, pentru preluarea unei fetiţe de 11 ani, din Dâmboviţa, care s-a împiedicat în timp ce se juca în curte şi a căzut cu piciorul într-un fier beton, copila fiind rănită grav, transmite corespondentul MEDIAFAX.

674 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 11 ani rănită grav după ce a căzut şi o bară din fier i-a străpuns piciorul

Fetiţă de 11 ani rănită grav după ce a căzut şi o bară din fier i-a străpuns piciorul

Potrivit ISU Dâmboviţa, pompierii de la Detaşamentul Titu au intervenit în satul Merişu din comuna Costeşti Vale, pentru îndepărtarea şi tăierea unui fier beton intrat în piciorul unei fetiţe de 11 ani.

„Minora a fost preluată de echipajul de ambulanţă SAJ şi transportată în oraşul Titu, de unde a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi dusă la un spital din Capitală”, arată sursa citată.

Primele informaţii arată căn fetiţa se juca în curte cu un căţel şi la un moment dat s-a împiedicat şi a căzut peste bara de fier beton care i-a străpuns piciorul.

Taguri:
fetiţă,
rănită,
smurd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici