Fetiţă de 2 ani în stare critică, după ce părinţii au lăsat-o în maşină ca să se certe

O fetiţă de 2 ani a ajuns la spital în stare critică, după ce părinţii au lăsat-o în maşină, pe mai mult de 30 de grade, ca să se certe. S-a întâmplat în Borgo Montello, provincia Latina, Italia.

3869 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 2 ani în stare critică, după ce părinţii au lăsat-o în maşină ca să se certe

Fetiţă de 2 ani în stare critică, după ce părinţii au lăsat-o în maşină ca să se certe

Părinţii copilului, doi tineri de 38 de ani, se aflau într-un bar din centrul oraşului când au început să se certe. Vânzătoarea a observat mai întâi fetiţa în cărucior, alături de mama şi tatăl ei. Apoi a văzut că părinţii au pus-o înapoi în maşină, au închis uşile şi, în loc să urce în maşină, au început din nou să se certe.

Aerul era fierbinte, peste 30 de grade. O femeie a văzut că fetiţa plângea în maşină, s-a apropiat de părinţi şi le-a cerut să o ducă la bar, fără succes.

Aşa că a sunat la 112.

La scurt timp după aceea au sosit o ambulanţă şi poliţiştii.

Mama, originară din Castelli, a fugit, dar a fost prinsă după o oră. Tribunalul pentru Minori din Roma a suspendat autoritatea celor doi şi a dispus plasarea copilului într-un centru, conform La Repubblica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici