Fetiţă de 6 ani dispărută de acasă, căutată cu un câine de urmă | FOTO

O fetiţă de 6 ani din localitatea Repedea, judeţul Maramureş, este căutată, vineri, după ce a dispărut de la domiciliu în jurul orei 14, la operaţiune participând şi un câine de urmă din cadrul IPJ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

448 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 6 ani dispărută de acasă, căutată cu un câine de urmă | FOTO

Fetiţă de 6 ani dispărută de acasă, căutată cu un câine de urmă | FOTO

Reprezentanţii IPJ Maramureş au declarat, vineri, că persoanele care pot oferi informaţii despre fetiţă sunt rugate să sune la 112.

„Poliţiştii, sprijiniţi de jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră şi voluntari caută o fetiţă de 6 ani dispărută, vineri, în jurul orei 14 de la domiciliul din localitatea Repedea. La activităţile de căutare participă şi un câine de urmă din cadrul IPJ Maramureş. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112”, au spus sursele citate.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Maramureş, ultima dată ar fi fost văzută în timp ce se juca cu o altă fetiţă, în curtea unui vecin, iar aceasta le-a indicat poliţiştilor că s-ar fi îndreptat spre un râu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici