Fetiţă de opt ani accidentată pe trecerea de pietoni

O fetiţă în vârstă de opt ani a fost accidentată, vineri dimineaţă, în timp ce traversa o stradă pe trecerea de pietoni şi pe culoarea verde a semaforului, în drum spre şcoală.

41 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de opt ani accidentată pe trecerea de pietoni

Fetiţă de opt ani accidentată pe trecerea de pietoni (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, subinspectorul Adriana Ciugudean, fetiţa a fost acroşată în timp ce se traversa regulamentar o stradă din centrul municipiului Alba Iulia pe trecerea de pietoni şi pe culoarea verde a semaforului.

Ciugudean a spus că, în urma impactului, fetiţa a fost rănită, suferind fracturi la tibie şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Alba.

Conform sursei citate, medicii urmează să stabilească dacă fetiţa va rămâne internată în spital, iar şoferul vinovat de producerea acestui accident a fost amendat şi i-a fost suspendat permisul de conducere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici