Fetiţă de zece luni, rănită grav într-un accident

O fetiţă de zece luni a suferit răni grave, iar un alt copil şi un tânăr au fost răniţi uşor într-un accident care a avut loc, duminică seară, pe strada Reşiţa din Capitală.

34 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de zece luni, rănită grav într-un accident

Fetiţă de zece luni, rănită grav într-un accident (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Capitalei, accidentul a avut loc în jurul orei 21.45, după ce Daniel H., în vârstă de 22 de ani, care conducea un autoturism Dacia SuperNova pe strada Reşiţa, dinspre Drumul Găzarului către strada Luică, a virat la stânga fără să se asigure. Maşina a lovit un autoturism Skoda Octavia condus de Mihăiţă A. , de 27 de ani, care era în depăşire pe acelaşi sens de mers.

Dacia a fost proiectată într-un autoturism Volkswagen Polo parcat pe marginea drumului, după care s-a izbit de un copac.

În urma impactului, o fetiţă de numai zece luni, care se afla în autoturismul Skoda, a suferit leziuni grave, iar o altă fetiţă de 11 ani, aflată în aceeaşi maşină, a fost rănită uşor. Şoferul Daciei a suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Penale sector 4 din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici