„Fetiţa pierdută”. Dată în adopţie la 5 ani, şi-a regăsit cei 6 fraţi şi surori la 60 de ani

  • O femeie din Padova, Italia, în vârstă de 60 de ani, a reuşit să îşi găsească cei 6 fraţi şi surori după ce a fost dată spre adopţie la doar 5 ani.
  • Ea a descoperit că a trăit o viaţă întreagă la doar câţiva kilometri de casa unde a crescut până la adopţie.
637 afișări
Imaginea articolului „Fetiţa pierdută”. Dată în adopţie la 5 ani, şi-a regăsit cei 6 fraţi şi surori la 60 de ani

Părinţii naturali ai femeii aveau opt copii, iar din cauza problemelor financiare, cei mai mici patru au fost trimişi la internate.

Când mama a mers să o viziteze pe cea mai mică fiică la internat, nu a mai găsit-o. Fata fusese dată spre adopţie, cu aprobarea asistentului social şi a preotului, fără a se şti de soarta ei, relatează Il Messaggero.

De-a lungul anilor, fraţii au încercat din greu să o găsească, apelând la emisiuni TV, la agenţii specializate şi chiar la Curtea de la Veneţia. Toate eforturile au fost zadarnice, până acum.

După 55 de ani, femeia a reuşit singură să îşi găsească familia. După cercetări îndelungate, în ultimele zile femeia a reuşit să îşi găsească originile şi pe cei şase fraţi ai săi (al şaptelea este, din păcate, decedat), descoperind că nu a locuit foarte departe de casa părinţilor săi naturali.

Iar săptămâna viitoare se vor întâlni cu toţii pentru prima dată. O ceremonie religioasă celebrată special pentru ei va fi urmată de o petrecere în familie.

Părinţii naturali ai femeii au murit de mai mulţi ani, iar unul dintre cei adoptivi este încă în viaţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici