Filmul misterioaselor crime de la Cernavodă. Cum au descoperit poliţiştii cadavrul de sub pat abia după şase ore

Trei morţi şi mult mai multe întrebări fără răspuns au pus pe jar autorităţile judiciare din Constanţa. Părinţii tinerei care s-a înecat în Dunăre au fost ucişi în propria casă din Cernavodă iar anchetatorii cred că au de-a face cu o serie de asasinate încheiată cu sinuciderea principalului suspect.

99 afișări
Imaginea articolului Filmul misterioaselor crime de la Cernavodă. Cum au descoperit poliţiştii cadavrul de sub pat abia după şase ore

Filmul misterioaselor crime de la Cernavodă. Cum au descoperit poliţiştii cadavrul de sub pat abia după şase ore (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Surse judiciare au declarat pentru gândul că cel mai probabil faptele au avut loc într-o singură zi, luni, atunci când a fost găsit în canalul Dunăre-Marea Neagră şi cadavrul Gabrielei Mitu, de 22 de ani. Se pare că principalul suspect ar fi pierit şi el în apele Dunării, după ce şi-a înecat soţia.

Citeşte mai multe despre crimele de la Cernavodă pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici