Filosoful Mihai Şora este în continuare internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias

Filosoful Mihai Şora, în vârstă de 101 ani, se află în continuare internat pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias, însă se simte mai bine, după ce, joi, a fost operat din cauza unor probleme la colecist, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

1033 afișări
Imaginea articolului Filosoful Mihai Şora este în continuare internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias

Filosoful Mihai Şora este în continuare internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală, Silvius Negoiţă, a precizat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că starea filosofului este stabilă şi se recuperează după operaţie, precizând că Mihai Şora este conştient în urma intervenţiei.

"Se află în secţia de Terapie Intensivă din motiv că a fost o operaţie mai complicată din cauza vârstei. Dacă mâine (sâmbătă -n.r.) se va simţi mai bine, atunci va fi transferat în salon. (...) Alături de el este soţia şi familia lui", a mai spus medicul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici