Firea spune că a cerut schimbarea programului trenurilor în zona Petricani. Răspunsul dat de CFR

Primarul general Gabriela Firea a declarat, luni, că a făcut solicitări către Ministerul Transporturilor pentru modificarea programului CFR, astfel încât să nu se mai lase barierele la ore de vârf la Petricani şi Andronache, dar instituţia a refuzat această solicitare.

1748 afișări
Imaginea articolului Firea spune că a cerut schimbarea programului trenurilor în zona Petricani. Răspunsul dat de CFR

Firea spune că a cerut schimbarea programului trenurilor în zona Petricani. Răspunsul dat de CFR

„Lucrările la supra-lărgirea Ghencea merg în linie dreaptă, sunt realizate tot de către noi, de Trustul de Clădiri Metropolitane. Va fi un bulevard cu patru benzi, câte două pe un sens şi linia mediană de tramvai. Au fost făcute exproprieri şi devieri de utilităţi. Suntem în termen”, a declarat, luni, Gabriela Firea.

În ceea ce priveşte Pasajul de la Domneşti, care se va construi în colaborare cu ministerul Transporturilor, Gabriela Firea a precizat că relaţia dintre PMB şi Ministetrul Transporturilor nu este una bună.

„În momentul în care am trimis câteva adrese la Ministerul Transporturilor pentru a încerca să convingem CFR să-şi modifice programul, astfel încât la barierele de la Petricani şi Andonache astfel încât la orele de vârf să nu mai stea participanţii la trafic câte 30 – 40 de minute, ministrul mi-a răspuns pe Legea 544, eu i-am solicitat în calitate de primar general, concluzia fiind că nu se poate modifica programul. S-a putut, în guvernarea anterioară (...) Aştept să ne întâlnim, să abordăm şi pasajul Domneşti”, a mai precizat Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
cfr,
ghencea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici