Firea: Trebuie realizat un audit al staţiilor de monitorizare a aerului. Nu vrem să ascundem adevărul

Primarul Gabriela Firea a declarat, luni, că ar trebui realizat un audit al staţiilor de monitorizare a calităţii aerului din Bucureşti, pentru a afla care este, de fapt, adevărul. „Nu vrem să ascundem adevărul”, a spus primarul Capitalei.

342 afișări
Imaginea articolului Firea: Trebuie realizat un audit al staţiilor de monitorizare a aerului. Nu vrem să ascundem adevărul

Firea: Trebuie realizat un audit al staţiilor de monitorizare a aerului. Nu vrem să ascundem adevărul

„În ce priveşte polemica publică privind măsurătorile efectuate de Agenţia de mediu şi de către anumite asociaţii sau fundaţii civice. Am exprimat disponibilitatea de a contribui la eforturile pentru a afla adevărul. Consider că ar trebui realizat un audit al staţiilor de monitorizare a calităţii aerului. Nu vrem să ascundem adevărul, dimpotrivă, vrem să-l cunoaştem”, a declarat Gabriela Firea, după întâlnirea cu ministrul Mediului.

Primarul Capitalei a mai menţionat şi depăşirile valorilor indicate de aparate: „S-au exprimat cauzele - traficul şi incălzirea locuinţelor şi s-au anuntat măsurile”.

Declaraţiile vin după ce Firea a avut, luni, o discuţie cu ministrul Mediului, Costel Alexe, despre implementarea masurilor privind imbunatatirea calitatii aerului in Bucuresti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici