VIDEO Firele de curent au stat în calea unui parapantist, în Hunedoara. Bărbatul a rămas suspendat la 20 de metri înălţime

  • Pompierii din Hunedoaraau interveni pentru a salva un parapantist.
  • Acesta a rămas prins în firele de curent.
  • Parapantisul a ajuns teafăr la sol.
241 afișări
Imaginea articolului VIDEO Firele de curent au stat în calea unui parapantist, în Hunedoara. Bărbatul a rămas suspendat la 20 de metri înălţime

FOTO: ISU Hunedoara

Pompierii hunedoreni au intervenit, marţi, pentru a salva un parapantist care a rămas prins în firele de curent din zona localităţii Brazi. După o amplă misiune de salvare, pompierii au reuşit să-l aducă pe bărbat în siguranţă la sol. 

Zona Brazi, din apropierea masivului Retezat, este o destinaţie preferată de parapantişti pentru practicarea acestui sport.

„Echipajul de pompieri a utilizat autoscara pentru a ajunge la parapantistul suspendat de firele de curent la aproximativ 20 de metri înălţime. Bărbatul a fost consiliat să decupleze sistemul care îl lega de parapantă şi a fost preluat în nacela autospecialei. Parapantisul nu prezenta leziuni şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt ISU Hunedoara.

Operaţiunea de salvare a durat aproximativ o jumătate de oră. Au fost implicaţi 10 pompieri ai detaşamentelor Deva şi Hunedoara cu trei autospeciale de salvare şi o ambulanţă şi un echipaj salvamont.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici