Fiul omului de afaceri Dorin Umbrărescu şi alte 4 persoane, răniţi într-un accident - VIDEO

Alexandru Umbrărescu, fiul omului de afaceri Dorin Umbrărescu, a fost rănit, miercuri seară, alături de alte patru persoane, după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit cu un alt autovehicul, iar apoi s-a răsturnat, accidentul producându-se în apropierea municipiului Bacău, informează Pro TV.

290 afișări
Imaginea articolului Fiul omului de afaceri Dorin Umbrărescu şi alte 4 persoane, răniţi într-un accident - VIDEO

Fiul omului de afaceri Dorin Umbrărescu şi alte 4 persoane, răniţi într-un accident (Imagine: Mihaly Tanczos/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, în autoturismul condus de Alexandru Umbrărescu se mai aflau trei prieteni ai acestuia, iar accidentul s-a produs pe Drumul European 85, la ieşirea din Bacău către judeţul Vrancea.

Autoturismul condus de fiul omului de afaceri băcăuan s-a ciocnit frontal cu un alt autovehicul, după care s-a răsturnat. Un stâlp de electricitate a fost rupt, iar resturi de maşină s-au împrăştiat pe o distanţă de 200 de metri.

În urma accidentului, atât Alexandru Umbrărescu, cât şi cei trei tineri aflaţi în maşina acestuia au fost răniţi. De asemenea, persoanele aflate în celălalt autoturism au rămas încarcerate, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru scoaterea acestora. Unul dintre pasageri a fost rănit.

Conform Pro TV, Alexandru Umbrărescu este în afara oricărui pericol, însă unul dintre ceilalţi tineri răniţi este în stare gravă, fiind operat.

Video Stirileprotv.ro

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Bacău, Natalia Jicmon, a declarat, joi dimineaţă, că în urma accidentului au fost aduse la unitatea medicală cinci persoane, patru dintre acestea rămânând internate.

Natalia Jicmon a precizat că trei dintre răniţi, care au suferit traumatisme şi multiple contuzii, au o stare generală "relativ bună".

Potrivit acesteia, cel de-al patrulea tânăr, în vârstă de 21 de ani, este în stare critică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Bacău a mai spus că Alexandru Umbrărescu este în stare bună şi "nu pune probleme deosebite", fiind internat la secţia de neurochirurgie.

În urma accidentului, ale cărui cauze nu au fost stabilite încă de poliţişti, circulaţia pe Drumul European 85, la ieşirea din Bacău către judeţul Vrancea, a fost blocată timp de aproape două ore.

Dorin Umbrărescu este un cunoscut om de afaceri din Bacău, cu o avere estimată la 250 milioane de dolari, figurând în top 300 al celor mai bogaţi oameni din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici