Florea Geică pilota avionul care a ieşit de pe pistă la Istanbul

Avionul Tarom care a efectuat zborul Bucureşti - Istanbul şi a ieşit de pe pistă la aterizarea pe aeroportul din Turcia era pilotat de directorul AACR, Florea Geică, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Tarom, Mădălin Tudor.

113 afișări
Imaginea articolului Florea Geică pilota avionul care a ieşit de pe pistă la Istanbul

Florea Geică pilota avionul care a ieşit de pe pistă la Istanbul

Informaţia a fost furnizat, iniţial, de liderul Sindicatului Liber din Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR), Adrian Ioan, care a spus că Geică este în conflict de interese, pentru că, prin contractul de management, nu are voie să piloteze aeronave.

"Florea Geică este în conflict de interese, nu are voie să piloteze niciun avion, dar o face de atâta timp fără să îi pese că are atâtea plângeri împotriva sa şi că, de asemenea, Corpul de control al Ministerului Transporturilor i-a interzis acest lucru", a spus Adrian Ioan.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, directorul AACR Florea Geică nu a putut fi contactat pentru a comenta informaţia.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) verifică veniturile şefului Autorităţii Aeronautice Civile, Florea Geică, care ar avea o pensie de peste 30.000 de lei.

 

Purtătorul de cuvânt al Tarom, Mădălin Tudor, a informat, anterior, că vremea extrem de nefavorabilă a fost cea care a generat incidentul în care a fost implicat, miercuri, un avion al companiei române pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, împotmolit după ce a ieşit un metru de pe pistă la aterizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici