FOCURI DE ARMĂ în Capitală: Poliţiştii au tras pentru a prinde mai mulţi suspecţi de tâlharie

Poliţiştii bucureşteni au fost nevoiţi, joi după-amiază, să tragă mai multe focuri de armă în cadrul unei acţiuni de prindere în flagrant a unor suspecţi de tâlhărie, pe strada Ciocârliei din sectorul 2, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

366 afișări
Imaginea articolului FOCURI DE ARMĂ în Capitală: Poliţiştii au tras pentru a prinde mai mulţi suspecţi de tâlharie

FOCURI DE ARMĂ în Capitală: Poliţiştii au tras pentru a prinde mai mulţi suspecţi de tâlharie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit surselor citate, suspecţii au fugit înainte ca poliţiştii să îi imobilizeze şi au ignorat ulterior somaţiile acestora, astfel că oamenii legii au fost obligaţi să tragă mai multe focuri de avertisment.

Poliţiştii au plecat pe urmele lor, iar unul dintre suspecţii de tâlhărie a fost deja prins.

Ceilalţi fugari sunt căutaţi în continuare de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici