FOCURI DE ARMĂ la Constanţa: Şofer fără permis, urmărit de poliţişti

Un bărbat de 25 de ani a fost urmărit, miercuri noaptea pe străzile din Constanţa, după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor rutieri, oamenii legii trăgând şi focuri de armă în plan vertical, transmite corespondentul MEDIAFAX.

631 afișări
Imaginea articolului FOCURI DE ARMĂ la Constanţa: Şofer fără permis, urmărit de poliţişti

FOCURI DE ARMĂ la Constanţa: Şofer fără permis, urmărit de poliţişti

Potrivit poliţiştilor constănţeni, miercuri noaptea, un echipaj de poliţie a încercat să oprească un autoturism care circula pe strada Pionierului din cartierul Palazu Mare.

Oamenii legii i-au făcut şoferului semn să oprească, dar bărbatul şi-a continuat deplasarea spre municipiul Constanţa.

Poliţiştii au pornit în urmărirea şoferului în vârstă de 25 de ani şi la un moment dat chiar au tras două focuri de avertisment, în plan vertical.

Tânărul a oprit maşina pe strada Santinelei, în cartierul Palazu Mare, şi s-a predat.

El a fost dus la sediul Serviciului Rutier Constanţa pentru cercetări, poliţiştii stabilind că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele sau a fost întocmit un dosar de cercetare penală, fiind cercetat în stare de libertate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici