Folosirea sticlelor cu apă caldă sau îmbrăţişarea pisicilor, metode alternative de încălzire pentru ucraineni

La Kiev, abundă mesajele pentru moralul cetăţenilor, dufuzate la TV şi la metrou.

847 afișări
Imaginea articolului Folosirea sticlelor cu apă caldă sau îmbrăţişarea pisicilor, metode alternative de încălzire pentru ucraineni

Folosirea sticlelor cu apă caldă sau îmbrăţişarea pisicilor, metode alternative de încălzire pentru ucraineni

Menţinerea moralului ridicat al populaţiei ucrainene este esenţială în faţa invaziei ruse. Din acest motiv, se înmulţesc mesaje pozitive, sfaturi privind sănătatea mintală şi exemple despre cum să „îţi joci rolul” în ecosistemul informaţional al ţării, pentru a susţine spiritul ucrainenilor în timpul războiului. „Alături de victorie”, „Curajul merge mai departe” sau „Doar un pic şi va deveni mai uşor” sunt câteva dintre mesajele motivaţionale de la metrou, relatează The Guardian.

Şi, aproape în fiecare zi, psihologii sunt invitaţi la emisiuni de televiziune pentru a oferi sfaturi despre cum să gestionaţi anxietatea, în timp ce pauzele publicitare sunt pline cu videoclipuri în sprijinul armatei. Experţii spun că această abordare va juca un rol semnificativ în sprijinirea ucrainenilor în ceea ce probabil va fi o iarnă aspră.

Canalele de televiziune ucrainene difuzează o serie de anunţuri cu privire la modul în care oamenii pot economisi energie, pe fondul cererilor guvernului de a reduce consumul. Sub sloganul „Regulile unei ţări calde”, un videoclip îi sfătuieşte pe oameni să folosească metode alternative de încălzire, inclusiv folosirea sticlelor cu apă caldă sau îmbrăţişarea pisicilor, precum şi să se întâlnească cu vecinii.

Pe reţelele de socializare, ucrainenii distribuie infografice despre care aparate folosesc cel mai mult electricitate. Pentru această iarnă, Ucraina se confruntă cu perspectiva unor temperaturi sub zero cu perioade de lipsă de electricitate, apă şi chiar încălzire. În ultima lună, Rusia a vizat infrastructura energetică ucraineană cu rachete şi cu drone.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici