Fondatorul Untold, grav bolnav. "Cu toţi banii din lume nu mai pot face nimic pentru mine"

Sorin Gadola este fiul milionarului clujean Ştefan Gadola şi cel care a investit cei mai mulţi bani în conceptul Untold. Anul trecut a luat prin surprindere pe toată lumea când a renunţat la partea lui din firmă pentru doar 540 lei. Nimeni nu prea a înţeles de ce, dar acum tânărul a dezvăluit pe Facebook.

5572 afișări
Imaginea articolului Fondatorul Untold, grav bolnav. "Cu toţi banii din lume nu mai pot face nimic pentru mine"

Fondatorul Untold, grav bolnav. "Cu toţi banii din lume nu mai pot face nimic pentru mine"

"De regulă pe fb şi-n viaţă, încerc să mă cenzurez şi să deranjez cât mai puţin, dar în acelaşi timp încerc să transmit un #mesaj în care eu cred. Aşadar urmatoarea expunere de informaţii, multe, are de a face mai mult cu experienţa mea şi nu are nimic de a face cu acuzaţii sau atacuri la persoane ori situaţii sau sisteme.

Este vorba despre experienţa mea, fiecare alege să creadă sau nu, este vorba despre sănătate şi nu în ultimul rând este vorba despre limitele pe care le-am atins în foarte multe încercări de a-mi rezolva sănătatea cu un buget considerabil.

De circa acum 7-8 ani am început să experimentez nişte dureri în tot corpul. Un fel de dureri interne, adică nu se manifestau în exterior. La început erau suportabile.. dar după un timp au ajuns să-mi afecteze viaţa într-un mod destul de crunt. Cum? Păi aceste dureri au început să îmi afecteze sistemul digestiv, absorbţia mineralelor şi a vitaminelor, durerile s-au extins în ligamente, dureri de oase, dureri de colon, dureri de stomac, migrene (cu tot cu greţuri şi vomă), mi-a fost afectată foarte tare energia şi după cum ziceam, nu în ultimul rând personalitatea.. viaţa."

Citiţi continuarea articolului pe one.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici