Forţele Aeriene Române fac exerciţii în judeţul Botoşani

Forţele Aeriene Române anunţă că o subunitate dotată cu radar face exerciţii în judeţul Botoşani.

2098 afișări
Imaginea articolului Forţele Aeriene Române fac exerciţii în judeţul Botoşani

Potrivit MApN, o subunitate din cadrul Brigăzii 76 Cercetare, Supraveghere şi Recunoaştere înzestrată cu radar TPS-77 face un exerciţiu în judeţul Botoşani.

La exerciţiul care a început miercuri participă 20 de militari din cadrul subunităţii.

Exerciţiul este de rutină şi face parte din planul cu principalele activităţi pentru anul în curs, plan stabilit şi aprobat în anul 2021. Exerciţii asemănătoare au fost executate anual în acest raion, începând cu 2018, precizează reprezentanţii MApN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici