Fost director din Ministerul Tineretului şi Sportului, în comă după un accident rutier în Braşov

O tânără de 34 de ani este în stare gravă, la spital, după ce a fost accidentată, luni, în Braşov, în timp ce traversa strada neregulamentar. Surse politice au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că este vorba de Ionela Damian, fost director în Ministerul Tineretului şi Sportului.

2610 afișări
Imaginea articolului Fost director din Ministerul Tineretului şi Sportului, în comă după un accident rutier în Braşov

Fost director din Ministerul Tineretului şi Sportului, în comă după accident rutier în Braşov

Femeia transportată în comă la spital, luni, după ce a fost lovită de un autoturism, în timp ce traversa neregulamentar strada George Bariţiu din municipiul Braşov, ar fi Ionela Damian, membru PSD Braşov şi fost şef de cabinet în perioada când Marius Dunca era ministrul Tineretului şi Sportului, au declarat surse politice pentru corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu, femeia de 34 de ani a fost accidentată în timp ce traversa strada negerulamentar, fiind lovită de o maşină condusă de un tânăr de 22 de ani.

„Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost zero. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Dinu.

Reprezentanţii ISU Braşov au precizat, la rândul lor, că victima a suferit multiple traumatisme şi a fost transportată în comă la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici