Fost şef IPJ Constanţa, acuzat că ar fi ameninţat cu pistolul distribuitori care i-au lovit maşina

Poliţiştii din Mangalia au deschis un dosar de cercetare penală în care apare numele fostului şef al IPJ Constanţa, Victor Popescu, după ce acesta a fost acuzat de către angajaţii unei firme de distibuţie că i-ar fi ameninţat cu un pistol după ce i-ar fi lovit maşina personală.

139 afișări
Imaginea articolului Fost şef IPJ Constanţa, acuzat că ar fi ameninţat cu pistolul distribuitori care i-au lovit maşina

Fost şef IPJ Constanţa, acuzat că ar fi ameninţat cu pistolul distribuitori care i-au lovit maşina (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Incidentul s-ar fi petrecut, joi, la Vama Veche, unde comisarul Victor Popescu deţine un hotel de trei stele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

După ce au livrat produsele, la plecarea din parcarea hotelului cei doi angajaţi ai firmei de distribuţie i-ar fi lovit maşina lui Victor Popescu. Ei susţin că în cearta care a urmat comisarul i-ar fi ameninţat cu un pistol, pe care l-ar fi luat din portbagajul maşinii şi l-ar fi pus în tocul de la brâu, fapt intrerpretat drept o ameninţare, motiv pentru care au sunat la Serviciul 112.

Deşi pe numele lui Victor Popescu nu a fost depusă nicio plângere, în urma apelului primit poliţiştii de la Secţia Rurală Mangalia au deschis un dosar de cercetare penală pentru ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, care a fost declinat către Parchetul Curţii de Apel Constanţa.

Fostul şef al IPJ Constanţa lucrează în prezent la Serviciul Caziere Judiciare din cadrul Poliţiei Capitalei şi are drept de port armă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici