FOTO | Accident la Sibiu: Cinci persoane au fost rănite, între care doi copii, după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică, în urma unui accident care a avut loc într-o intersecţie din Sibiu. În urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

375 afișări
Imaginea articolului FOTO | Accident la Sibiu: Cinci persoane au fost rănite, între care doi copii, după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie

Accident la Sibiu: Cinci persoane au fost rănite, între care doi copii, după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie (Imagine: ISU Sibiu)

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu a declarat că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, cinci persoane, între care doi copii, fiind rănite.

„Cauza producerii accidentului din intersecţia străzilor Victoriei şi Transilvaniei este neacordarea de prioritate. Au fost transportaţi la spital un băiat de 9 ani, o fată de 12 ani şi doi tineri de aproximativ 20 de ani. De asemenea, şoferul din maşina care nu a acordat prioritate, un tânăr de 25 de ani, a fost rănit, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a spus Welter.

Reprezentanţii ISU Sibiu au transmis, la rândul lor, că toate victimele sunt conştiente.

Traficul în zona producerii accidentului se desfăşoară cu dificultate la ora transmiterii acestei ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici