FOTO Ambulanţă din Gorj aflată în misiune, implicată într-un accident provocat de o căprioară

O ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj aflată în misiune a lovit, marţi, o căprioară, în timp ce se îndrepta către un accident de circulaţie produs pe raza comunei Ciuperceni, soldat cu un mort. În urma impactului, şoferul şi medicul nu au fost răniţi, însă salvarea a fost avariată.

1035 afișări
Imaginea articolului FOTO Ambulanţă din Gorj aflată în misiune, implicată într-un accident provocat de o căprioară

Ambulanţă din Gorj aflată în misiune, implicată într-un accident provocat de o căprioară

Accidentul rutier s-a produs marţi, în comuna Ciuperceni, la câţiva kilometri distanţă de locul în care fusese solicitată Ambulanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, echipajul format din medic şi şofer era în misiune, în momentul în care o căprioară a sărit brusc în faţa autospecialei. Din cauza vitezei, şoferul nu a mai putut evita impactul.

”Se îndreptau de la Târgu-Jiu spre locul unui accident, la Ciuperceni, şi le-a ieşit o căprioară în faţă. (...) Nu au mai putut continua cursa şi am chemat alt echipaj suplimentar ca să preia doctorul să-l ducă la locul solicitării. Ei aveau viteză, mergeau spre locul solicitării, au evitat cât au putut. Maşina nu s-a mai putut deplasa de pe loc. A trebuit să anunţăm Ocolul Silvic, Poliţia, pentru că sunt ocrotite de lege căprioarele. Echipajul nu a fost rănit, au avut centuri, aveau viteză foarte mare, dar nu s-a întâmplat nimic cu ei. Erau deja două echipaje la locul solicitării, descarcerarea, SMURD-ul, deci nu a afectat cu nimic întârzierea”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul medical al SJA Gorj, Florentina Motea.

Accidentul spre care se îndrepta ambulanţa s-a soldat cu decesul unui pasager în vârstă de 41 de ani.

”Asupra victimei încarcerate s-au efectuat manevre de resuscitare, însă leziunile au fost incompatibile cu viaţa”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Poliţiştii au stabilit că şoferul unui autoturism se afla sub influenţa alcoolului, în momentul în care a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-un şanţ. Accidentul a avut loc pe DN 67, Ciuperceni, într-o curbă de pe Dealul Bujorăscu.

 

Sursa Foto: ISU Gorj

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici