FOTO | Avion privat, prăbuşit în zona localităţii Şiria. Cele două persoane aflate la bord au decedat

  • Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, joi, în zona localităţii Şiria, din Arad.
  • Cele două persoane rănite în urma prăbuşirii unui avion de mici dimensiuni în Şiria au murit, au transmis reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).
1557 afișări
Imaginea articolului FOTO | Avion privat, prăbuşit în zona localităţii Şiria. Cele două persoane aflate la bord au decedat

FOTO | Avion privat, prăbuşit în zona localităţii Şiria. Cele două persoane aflate la bord au decedat

Potrivit IGSU, cele două persoane din avionul de mici dimensiuni prăbuşit în zona localităţii arădene Şiria au murit. Primele informaţii arătau că victimele erau rănite, în stare de inconştienţă.

La locul intervenţiei sunt Detaşamentul de Pompieri Arad cu o ambulanţă SMURD cu medic şi o descarcerare, o ambulanţă SAJ, precum şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Şiria.

Misiunea este în dinamică.

Potrivit ISU Arad, este vorba de un avion privat, de mici dimensiuni, de la Aerodromul din Şiria.

La ora transmiterii ştirii, pompierii încearcă să descarcereze cele două persoane din avion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici