FOTO Bărbat căutat de trei zile în munţi, găsit mort, lângă Predeal

Un bărbat de 49 de ani din judeţul Buzău, care a plecat marţi de la cabana Gârbova, a fost găsit mort, joi, de către salvamontişii şi jandarmii montani din Predeal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3560 afișări
Imaginea articolului FOTO Bărbat căutat de trei zile în munţi, găsit mort, lângă Predeal

FOTO Bărbat căutat de trei zile în munţi, găsit mort, lângă Predeal

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Braşov, Ciprian Aldea, bărbatul de 49 de ani din comuna Pătârlagele (judeţul Buzău) a plecat marţi de la cabana Gârbova, în jurul orei 15.30 şi nu s-a mai întors.

„La orele 17.30, în urma unui apel pe 112 salvamontiştii şi jandarmii montani au demarat căutările. Bărbatul a fost căutat timp de trei zile, în toată această perioadă de timp folosindu-se inclusiv ATV şenilat din dotarea postului montan Predeal, efective ale Jandarmeriei Braşov şi Prahova şi salvamontişti. Joi, în jurul prânzului am fost anunţat de colegii de la postul montan Predeal că a fost găsit de ei, în teren, dar din păcate, decedat. A fost găsit la aproximativ 1.5 km de cabana Gârbova în zona împădurită şi nu pe traseul montan“, a spus Aldea.

Corpul bărbatului a fost coborât pe Valea Limbăşel şi a fost preluat de Salvamont Azuga, urmând să fie transportat la IML, potrivit sursei citate.

Cercetările sunt continuate de către Poliţia Oraşului Predeal sub coordonarea unui procuror pentru ucidere din culpă.

Se pare că omul lucra fără forme lagale la cabana Gârbova, iar marţi s-a certat cu şeful său şi a plecat, însă pentru că nu cunoştea zona s-a rătăcit şi a murit din cauza frigului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici