FOTO | Carambol cu trei maşini, pe DN 1, în judeţul Sibiu, din cauza unui şofer băut. Trei persoane au fost rănite

Trei maşini au fost implicate într-un carambol, miercuri dimineaţa, pe DN 1, în zona localităţii Veştem, din judeţul Sibiu, din cauza unui şofer băut care a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara drumului.

4219 afișări
Imaginea articolului FOTO | Carambol cu trei maşini, pe DN 1, în judeţul Sibiu, din cauza unui şofer băut. Trei persoane au fost rănite

Carambol cu trei maşini, pe DN 1, în judeţul Sibiu, din cauza unui şofer băut. Trei persoane rănite

Potrivit Poliţiei Sibiu, şoferul băut a pierdut controlul volanului, în zona Punct Control Veştem şi a ieşit în afara drumului, acesta fiind rănit.

Imediat după accident, alte trei maşini au intrat în coliziune, două persoane fiind rănite uşor.

„Un şofer care circula spre Sibiu a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara carosabilului. Şoferul prezinta o alcoolemie de 0,74 mg/l în aerul expirat. Primeşte îngrijiri medicale, este conştient. Imediat dupa producerea evenimentului, s-a produs un carambol faţă - spate, în care sunt implicate 3 autovehicule. Din acest al doilea eveniment, două persoane primesc îngrijiri medicale”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Traficul rutier blocat pe sensul Vâlcea – Sibiu este blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici