FOTO | Fiul unui consilier local din Arad a fost implicat în două accidente rutiere, în ultimele 24 de ore/ Tânărul de 27 de ani se află în spital în stare gravă

Fiul unui consilier local din Arad a fost implicat, în ultimele 24 de ore, în două accidente rutiere. Luni, tânărul de 27 de ani s-a răsturnat cu maşina, iar marţi, a intrat cu un alt automobil într-un pom, fiind internat în spital în stare gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1795 afișări
Imaginea articolului FOTO | Fiul unui consilier local din Arad a fost implicat în două accidente rutiere, în ultimele 24 de ore/ Tânărul de 27 de ani se află în spital în stare gravă

FOTO | Fiul unui consilier local din Arad, implicat în două accidente rutiere, în 24 de ore

Accidentele rutiere au fost provocate de către Silviu Săplăcan, fiul consilierului local din municipiul Arad Gheorghe Săplăcan (PSD).

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, tânărul în vârstă de 27 de ani a fost implicat, în ultimele 24 de ore, în două accidente rutiere, pe drumul naţional ce leagă Arad de Timişoara.

Primul dintre accidente a avut loc luni, când Silviu Săplăcan a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina.

“Pe DN69, la kilometrul 43, tânărul a pierdut controlul asupra volanului, ieşind cu maşina în decor, răsturnându-se şi rezultând accidentarea lui uşoară”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudiua Iuga.

Marţi dimineaţa, fiul consilierului local din Arad a fost implicat într-un nou accident rutier, pe acelaşi drum naţional, fiind transportat la spital în stare gravă.

“Din primele cercetări la faţa locului ale colegilor mei de la rutieră, în această dimineaţă (n.r. marţi), la ora 09.30, un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea pe DN69, în direcţia Timişoara, undeva la kilometrul 47, a pierdut controlul direcţiei de mers, ieşind de pe partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un pom. În urma evenimentului, a rezultat rănirea gravă a acestuia. Noi continuăm cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au petrecut cele două evenimente rutiere”, a afirmat Claudiua Iuga.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici